9 Kasım 2013 Cumartesi

Minikler Şeker Hamuruna Bulaştı


Geçtiğimiz haftasonu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda çok keyifli bir etkinliğe katıldık. Baklavacı Güllüoğlu' nun davetlisi olarak yine Ümitköy şubesinde idik. Ama bu defa yanımızda minikler de vardı. Zaten etkinlik de bizim için değil onlar için düzenlenmişti.

Güllüoğlu Ümitköy şubesinin pasta şefi Hülya hanım eşliğinde ve onun yardım ve yönlendirmeleri ile cupcake süslediler. Hem de ne keyifle yaptılar görmeniz lazımdı. Bizim küçük bey o gün pek neşeli değildi. Zaman zaman yerinden kalkıp görevini ihmal edip  eline verilen şeker hamurlarını da şekillendirmekten ziyade yediyse de tüm çocukları harika bir etkinlik oldu.




Şeker hamuru ile haşır neşir olmaya bayıldığım için elimi atmadan duramadım elbette. Birlikte güle eğlene, nişastaya bulana bulana süsleme yaptık. Tüm çocuklar çok mutlu oldular, Hülya öğretmenlerinin bir dediğini iki etmediler, ellerinden gelenin de en güzelini yapmak için birbirleriyle yarıştılar. 

Anneler için de ufaklıklar için de neşeli saatler yaşattıkları için Güllüoğlu Pasta Şefi Hülya hanıma, bizleri her zamanki gibi misafirperverliği ve güleryüzü ile karşılayıp ev sahipliği yapan Canan hanıma bir kez de buradan teşekkür etmek isterim. 



1 yorum:

Adsız dedi ki...

SÜPER BİR ETKİNLİKMİŞ BU. KEŞKE BENİM DE BUNLARDAN HABERİM OLSA DA KATILABİLSEM. MİNİK KIZIMLA VE SİZLERLE NE KADAR EĞLENİRDİK. :( BU TÜR ETKİNLİKLERDEN NASIL HABERDAR OLABİLİRİM?HER NE KADAR BLOĞUMU GÜNCELLEYEMESEM DE SIKI BİR BLOG TAKİPÇİSİ, TARİF UYGULAYICISIYIM NE DE OLSA:) tanışmak bir türlü nasip olamadı:(
derya
bangininmutfagi.blogspot.com