11 Ekim 2013 Cuma

Ankaralı Blogger Hanımlar Buluştuk


Geçtiğimiz haftalarda ben birbirinden şeker mi şeker bir sürü Ankaralı blogger hanımla tanıştım. İki dünya şekeri blogger arkadaşım Sevgili Gizem ve Nazlı gerçekten çok büyük emek vererek hazırlanmışlar. Dikmen Vadisinin harika manzarası eşliğinde hem keyifle kahvaltımızı yaptık hem de doya doya muhabbet ettik.

Her türlü detayı da ince ince planlamış, çok cici şeyler yapmışlardı. Peçete halkaları ve masalardaki çiçek vazolarındaki notları bile ne kadar keyifle hazırlık yaptıklarının kanıtı gibiydi.





Sevgili Aylin de yeni dişi çıkan Defne kuzusu için diş buğdayı hazırlayıp getirmişti o gün. Kahvaltı sonrası neşeli kalabalık eşliğinde hem diş buğdayını yedik hem de artık neredeyse unutulmaya başlanan bu eski adetimizi de hatırlamış olduk. 



Yavaş yavaş Ankara' da da keyifli bir blogger ekibi toparlanacak, o gün buna olan inancım biraz daha arttı. Hepsi birbirinden şeker çok hoş hanımlarla tanıştım Sevgili Gizem ve Nazlı sayesinde. O gün kahvaltıya katılan herkesi memnun ettiklerine inanıyorum ben organizasyonları sayesinde.
Ben bir kez de buradan teşekkür etmek istiyorum her iki arkadaşıma da. 




1 yorum:

Unknown dedi ki...

keyifler bol olsun canım
segiler