30 Mayıs 2011 Pazartesi

Pizzanızı Nasıl Alırsınız ?

Geçtiğimiz haftalarda Olivia's Pizzeria'dan davet aldığımda artık ne yapıp ne edip buna katılmam gerektiğini biliyordum. Daha önceden birkaç defa tadım etkinliğine davet edilmiş ancak programıma uymadığı için katılamamıştım. Bu defa küçük beyi de peşime katıp tadım etkinliğine gittim. Olivia's Pizzeria' nın kadim müşterilerinden biri zira kendisi. Benim evde onlarla birlikte olamadığım haftasonlarında yemek için tercih ettikleri adreslerden biri Fenerbahçe Olivia's. Haliyle yeni menüde yerini alacak yeni lezzetleri de ilk olarak onunla denemek istedim.
Köfteli Spagetti
Sebzeli Makarna; kabaklı, patlıcanlı çok lezzetli bir seçenek pizza öncesi makarna sevenler için.
Mişmiş Pizza; adı gibi lezzeti de ilginçti gerçekten. Afyon köy peyniri, kayısı ve kayısı çekirdeği içi ile alışılmışın biraz dışında bir pizza lezzeti. Pizzaya doyduktan sonra tatlı niyetine hiç fena seçenek değil.
Yeni Akdeniz Pizza; keçi peyniri, ıspanak, Mozarella peyniri, mantar, kırmızı biber. Sebzeli pizza seven biri olarak benim en beğendiklerimden biriydi bu. Bir de küçük bey tam bir ıspanak sever olduğundan onun da favorisi bu oldu.
Yine alıştığımız tatların biraz dışında bir çeşit Bergama Pizza. Ceviz, Bergama peyniri, yanları armut pekmezli ve bol susamlı.

Rossi Olivia's Spesiyel Pizza; soğan, sarımsak, kekik, kurutulmuş domates ve kırmızı biber
Meat Lovers Extra; et sevenler için oldukça iddialı lezzetli bir pizza bu. Mozaralle peyniri, geyik eti, parmesan, sili peynir, salam ve sucuk içeriyor. Biz gecenin sonuna doğru yediğimiz için açıkcası bana biraz ağır geldi ama karnınız açken hele de et seven biriyseniz eminim sizi fethedecektir lezzetiyle.


Ve gecenin son lezzeti Katenya Pizza; limon, enginar, Afyon küf peyniri, zeytin ile cidden iddialı bir pizza.

Olivia's Pizzeria'dan Turgut Bey' e bir de buradan teşekkür etmek istiyorum. Henüz menülerine girmemiş taptaze lezzetlerini ilk olarak bizlerle paylaştıkları ve fikrimize değer verip görüş aldıkları için. Biz de hepimiz içtenlikle fikrimizi paylaştık her bir yeni pizza için. Zaten klasik lezzetleri ile çok sevilen Olivia's kesinlikle çok cesurca davranmış bu lezzetleri menüye alarak.  Umarım tüm bu çeşitlerin tadanları da bol olur.

6 yorum:

durutarifler dedi ki...

Valla ben her türlü alırım. Yeterki pizza olsun.
Sevgiler

MERVE dedi ki...

resimlere doyamadım yhaa.. şimdi şöyle mantarlı, mısırlı, zeytinli ve peynirli bir pizza olsa da yesem ne iyi olurdu mmm :)

Tümay Öztürk dedi ki...

Ne güzel yedik di mi Yasemincim:)

Anne İş'te dedi ki...

offfff,offff,offff diyeyim Yasemin;ne ettin sen:)

Unknown dedi ki...

Şu bergama şimdi olsaydı ne iyi olurdu vallahi Yasocum

Ferkay dedi ki...

Payılırım pizzaya hepsinden alırım Yasemincim..
Sevgiler..