10 Aralık 2009 Perşembe

Hayat Akarken...

Öncelikle dedemizi merak edip mesaj atan, yorum yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok şükür bu akşam İstanbul' a dönüyor Şeker Dede. Tam olarak sağlığına kavuşamamış olsa da kısa sürede toparlayacağını umuyoruz.

Bana oldukça uzun gelen bir süredir de ekranın başına geçemiyorum maalesef. Meğer ne kadar özlemişim blogumu, yazmayı ve paylaşmayı. 1 hafta önce part time bir işe başladım. Adı part time ama tüm zamanımı alıyor gibi şimdilik. Hem evi, hem Tuğra' yı hem de işi aynı anda idare etme durumu ilk anda beni biraz gerdi. Bakalım zamanla bir düzen oluşturup kendi doğru yolumuzu bulacağız umarım. Çalışan annelere olan saygım bir kat daha arttı bu vesileyle. Daha yolun çok başındayım biliyorum ama küçük adam benim için tüm işlerden tüm kariyer fırsatlarından daha öncelikli olduğundan yolun gidişatını da o belirleyecek biraz.

Hal böyle olunca bloguma ayıracak pek vaktim kalmıyor haliyle. Ancak yemek yapıp, evi düzene sokup, çamaşırı bulaşığı halledip küçük adam uyuyunca da kendimi yatağa zor atıyorum. Anne olmadan önce iş hayatı hiç de öyle abartılacak birşey değilmiş meğerse. İş asıl annelikmiş. Mesai saatleri olmayan, duru durağı olmayan, tatili olmayan iş annelik. Blog için de arşivde onlarca tarif bekliyor ama biraz konsantre olmam gerek. Görüşmek dileğiyle...

12 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım çok sevindim dedenin iyi olması
na inşallah kısa sürede toparlanır.Ye
ni işin hayırlı olsun kucak dolusu sevgiler...

Saglıklımutfak dedi ki...

Selam canım. hoşgeldin. yeni işinde başarılar diliyorum sana. hakikaten tatil olmayan tek iş. Bende çalışan bir anneyim . Evde anneanne olsada annenin sorumlulukları başka. Tariflerini dört gözle bekliyorum. Sevgiler. Hilal

pelince dedi ki...

Yasemincim dedeciğine tekrar geçmiş olsun..
İşe başlamışsın hadi hayırlısı olsun.. Zamanla her şey rayına oturacaktır eminim.. Oğluşa annen bakıyorsa veya kreşe alışırsa çok daha güzel olur...
Bak benimkiler kreşe filan gitmedi,o yüzden anasınıfı zamanı çok bekledim okul kapılarında...

tekrar hayırlı olsun...

Unknown dedi ki...

Yasemincim hayırlı uğurlu olsun hem çalışıp hem anne hem ev kadını olmak gerçekten çok ama çok zor ama zamanla bir sıraya giriyor herşey bazı şeyler otomatiğe bağlanıyor emin ol ama çok çok yorucu da olmuyor değil kolay gelsin dedeye de sağlıklı günler diliyorum tekrar çok geçmişler olsun

Betül KAVAL dedi ki...

canım hayırlı olsun.. çok sevindim sen kalkarsın altından merak etme :)

sevgiler öpüyorum..

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Yeni işin hayırlı olsun, part time da olsa sorumluluk ister elbette. Çocuk yetiştirmenin sorumluluğu elbette çok başka ve daha ağır.. Herşey gönlünce olsun, başarılar ve kolaylıklar diliyorum..

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Arkadaşımmm çok sevindim, iş ile ilgili ayrıntıları konuşunca öğrenirim inşallah, uygun olursan bir cumartesi Kadıköy'de buluşalım diyorum:)

zeynep topçu dedi ki...

şeker dedeye geçmiş olsun
işiniz hayırlı olsun
iyişallah en kısa zamanda düzeninizi oturtup düzenli yazmaya başlarsınız
sevgiyle kalın

Narince dedi ki...

Kolay gelsin sevgili Yasemin. Yeni düzenini oturtup, yeni tariflerinle dönmeni bekliyoruz.

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

hayrlı olsun işin Yasemin'ciğim, bir müddet sonra yoluna girecek emin ol, hep öyleydik canım.
Bence çok iyi yapmışsın. Paşa büyüyor, hayat ise hızla akıyor..

Dedenizin toparlanmasına sevindim. Her şey güzel olsun dilerim.

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Merhabalar Yasemin'cim.
Yazını okuyunca biraz şaşırsam da :) seni takdir ettim doğrusu. Benim üniversite sınavlarına çalışmam nasıl zor oluyorsa senin de çalışma hayatına alışman o kadar zor oluyordur eminim. Allah yardımcın olsun. Hakkında aldığın her karar senin için hayırlı olur ve en güzel şekilde altından kalkarsın inşallah.
Şeker dedeciğinize de çok sevindim. Allah daha iyi etsin inşallah.
Kocaman sevgiler...

Anne İş'te dedi ki...

Yaseminciğim;öncelikle dedenizin daha iyi olması sevindirici bir haber.Şeker dedenize;sağlıklı günler diliyorum.

Çalışmaya başlamış olman;ki karar verdiğine göre sevdiğin bir iş,umarım sana da mutluluk getirir.Zor olsa da altından hakkıyla kalkacağına eminim.

Haydi bakalım hayırlı işler:)))

Sevgilerimle..