11 Kasım 2009 Çarşamba

Bizim Usul Makarnadan Tarifler

Eveet aylar öncesinde taa Ramazan ayında çekimlerini yaptığımız tarifler artık yayınlanmaya başladı. BURAYA tıklayarak DEVLETŞAH' ın birbirinden renkli konuklarıyla gerçekleştirdiği tarifleri izleyebilirsiniz. Nacizane bendeniz de Hamurlu Yeşil Mercimek Çorbası tarifim ile karşısındayım. Kendimi izlemek çok komikti, hatta dayanamadım bile. Heyecandan hiç kendim gibi olamamışım sanki, yoksa ben bu muyum:)))

Sevgili Devletşah ile birlikte yaptığımız çorbamızı izlemek isterseniz hemen buyrunuz. Lütfen yorumlarınızı da yapmayı unutmayınız.

Bu arada öncelikle beni de konuk olarak çağırdığı için Sevgili Devletşah' a sonra da bu güzel organizasyon için SELVA MAKARNA' ya teşekkür ederim.

7 yorum:

sahika dedi ki...

sen çok doğaldın canım çekimleri de izlediğimden biliyorum :) beni görecektin elim ayağıma dolandı resmen :)
çok güzel olmuş çok :))

Haydins dedi ki...

İzledim çok güzel olmuş..Bu arada seni de tanımış görmüş oldum :) Tebrikler..

pelince dedi ki...

İzledim ama sonunu getiremedim,çok uzundu sanki :)) yarın yeniden bakıcam.. inceciksin hayatım ,birde rejim yapıyorsun şaştım vallahi... çok şekersiniz..

Anne İş'te dedi ki...

yasemin'cim,
başlarda biraz tedirginiliğin vardı sanki ama sonra sonra açıldı:))

Çok doğal ve samimi bir anlatım olmuş,bayıldım:)

Tebrik ederim canım,bir kez daha kıvandım..

Sevgilerimle..

Narince dedi ki...

E ben izleyeniyorum, videonun yeri bomboş.
Sorun ne ola ki?

Devletsah dedi ki...

Yaseminciğim;

Esas ben geldiğin için teşekkür ederim. Çok keyifliydi. Şimdi senden mıhlamalı makarna tarifi bekliyorum. Unuttum sanma...

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Canım izlerken çok eğlendim. Çok güzel ve çok doğal görünüyorsun. Aman da Tuğra'nın annesi :) resimlerini biliyordum ama böyle izlemek çok daha güzel oldu. Nice güzel etkinliklere imza atman dileklerimle...