7 Mayıs 2009 Perşembe

İyi ki Senin Annen Olmuşum Minik Adam !!!



Bugün küçük adamımın misafiri olarak yuvaya davetliydim. Bana kendi eliyle hazırladığı davetiyeyi getirip ''Anneler Günü kutlaması'' için yuvaya çağırmıştı. Biz de bugün tüm hazırlıklarımızı yapıp, cici kıyafetlerimizi giyip oğlumla birlikte yuvanın yolunu tuttuk. Benim gibi birçok anne ilk defa böyle birşey izleyecek olmanın heyecanı içinde ellerimizde fotoğraf makineleri ve kameralarla bekledik. Hep beraber karşımıza geçip şarkılar söylediler, şiirler okudular, arada ağlaştılar, mızmızlandılar ama hepimizi çok mutlu ettiler. Ben hayatımda ilk kez anne olduğuma bu kadar mutlu oldum, benden bir parça karşıma geçmiş elinden geldiğince, dilinin döndüğünce Anneler Günümü kutluyordu. Dünyadaki hangi armağan bu kadar güçlü bu kadar anlamlı olabilir ki?
Hepimizin gözlerini gururla yaşlandırdılar, umarım bir ömür boyu bu tarz toplantılarda böyle anları çokca yaşarız. Aşağıdaki fotoğrafta da küçük adamın gözüyle beni görebilirsiniz, hepsi annelerini çizmişler,sağolsun benimki pek bir ince çizmiş beni:))





Gösterilerden sonra pasta ve çay servisi de oldukça güzeldi ama park ve salıncak sevdalısı beyimiz beni pek oturtmadı. Tek derdimiz park bu aralar,parkla uyuyup parkla uyanıyoruz. Hatta bu aşk o kadar kuvvetli ki, küçük adamın ilk 3 kelimeli cümlesi yine parkla alakalı:BEBEK PARKA DİTTİ



Yuvadaki gösterinin ardından çil yavrusu gibi bahçeye dağılan çocuklar gönüllerince eğlendiler. Benimki kaptan olmayı seçti ve dümene geçti, umarım hayatının rotasını belirleyecek gücü kendinde hep bulur. Umarım hep mutlu ve sağlıklı, kendine yetebilen bir çocuk olur. Bana bugün çok hoş bir gün yaşattı oğlum, Allah dileyen herkese anneliği tattırsın. Çünkü dünyadaki hem en zor şey hem de tarifi mümkün olmayan en güzel duygu.

Ben de bu vesile ile tüm annelerin gününü kutluyorum şimdiden. Önce canım, birtanem, en büyük desteğim benim minik annemin; sonra oğlumun ''Banane''si Sevgili Fatma Annemin Anneler Gününü kutluyorum.
Sonra liste çoook uzun; Canım Nokta anneannem, Feriha Anneannem, Adadül'üm, Yüyüm , hem arkadaşım hem teyzem Totoşum, yengelerin şahı Serpil Yengem, Hayriye Yengem, Cannur Teyze, Şennur Teyze, Egenur Teyze, Emine Hala, biricik tatlışım Batu'şumun annesi canım arkadaşım Evrim, karnındaki miniş Zeynep'in anne adayı canım kuzenim Hande, Özlem, Aynur, tüm blog dostlarım ve adlarını sayamadığım tüm anneler. Hepimizin günü kutlu olsun.

11 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Yasemin'cim öyle güzel anlatmışsın ki, benim de içim kıpır kıpır oldu.. Allah daha çok sebeple gurur duymanı nasip etsin oğluşunla inşallah.. Anneler günün kutlu olsun canım !

Betül KAVAL dedi ki...

yasemin okurken gözlerim doldu. Kağanda büyüyünce bana neler yapar acaba diye düşündüm.

anneler günün kutlu olsun canım

öpüyorum sevgiler

Unknown dedi ki...

benim oglusum daha küçük henüz anlayamıyor anneler gününü.ama olsun onunvarlıgı benim için en güzel anneler günü.seninde anneler gününü kutluyorum.sevgiler.

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Aslıcım teşekkür ederim, darısı başına arkadaşım.
***********
Betülcüm emin ol ki yakında senin oğlun da yapacak böyle güzel şeyler,senin de anneler günün kutlu olsun
***********
Eylem benimki de büyüdü ama tam olarak ne olduğunun farkında değil,olsun dediğin gibi varlığı yetiyor.sevgiler

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Aslıcım teşekkür ederim, darısı başına arkadaşım.
***********
Betülcüm emin ol ki yakında senin oğlun da yapacak böyle güzel şeyler,senin de anneler günün kutlu olsun
***********
Eylem benimki de büyüdü ama tam olarak ne olduğunun farkında değil,olsun dediğin gibi varlığı yetiyor.sevgiler

zero dedi ki...

15-20 sene sonra memleketteki kızların halini düşünemiyorum ben. Bir yakışıklı yetişiyor ki, sormayın gitsin:) Yasemincim anneler günün kutlu olsun ve teklifini kesinlikle bir gün değerlendiricem. hem seninle tanışmak için, ama en çok da bu minik beyin yanaklarından öpmek için:) sevgiler canım:)

pelince dedi ki...

Yasemincim ne mutlu sana,allah daha güzel günleri yaşatsın inşallah..
Anneler günün kutlu olsun...

Sevgiler...

lemanice dedi ki...

:))resmin çok güzel bayıldım.anneler günün kutlu olsun canım.sevgiler.

Unknown dedi ki...

Annelik zor Zenaat
Ama onun verdiği zevkin tadı hiçbirşeyle ölçülemez.İnşallah minik adam da büyüdüğünde iyiki annem sen olmuşsun der bu cümle zaten bir ömre değer.Çok öpüyorum anneler günün kutlu olsun

aysema dedi ki...

Anneler Gününüz kutlu olsun. Nice güzellikleri yavrunuzla ve sevdiklerinizle paylaşmanız dileğiyle...

Unknown dedi ki...

anneler günün kutlu olsun.sevdiklerinle beraber ve mutlu geçirecegin nice anneler günü dilegiyle.hep sevgiyle kal.