23 Mart 2009 Pazartesi

Tefal Actifry İle Tanıştık



Geçen hafta mail kutuma gelen bir posta ile Tefal'in yeni ürünü Actifry'ın tanıtım toplantısına davet edildim.Aslında hem saati geçti hem de başka programım vardı.Fakat hem ürünü çok merak ettiğimden,hem de olayın hayal mekanlarımdan biri olan Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisi'nde gerçekleşecek olmasından hareketle gittim.Cumartesi günü saat 16:00-19:00 saatleri arasında yaklaşık 16 yemek blogu yazarı arkadaş kendimiz pişirip kendimiz yiyerek Actifry'ı bizzat test ettik.
Firmanın ürün müdürü Zümrüt Tamer,diğer Tefal çalışanları,MSA şefi hep beraber bize verilen malzemelerle önce patates kızartması sonra çoban kavurma,peynirli muska böreği ve kabak tatlısı pişirdik.Yani anladık ki Actifry sadece 1 kaşıkla patates kızartan bir makine değil,çok geniş yelpazesi olan bir ürün.





Açıkcası bu tarz bir ürün tanıtımı çok hoşuma gitti benim.Ürünü tam 3 saat boyunca birebir kullanarak ve yaptıklarını tadarak hakkında çok fazla fikir sahibi oluyor insan.Kimseden duyduğu ile değil de gözüyle gördüğü ile tatmin oluyor yani.Bence birçok büyük firma bu tarz tanıtımları yapmalı,hatta artık büyük firmalar blogların ne kadar etkili olduğunun farkına vararak bunu başlattı bile.






Ben kendi adıma evimde yılda belki 1 defa kızartma yapan biriyim,sevmediğimden değil sağlıksız olduğundan.Yapacağım zaman da mümkünse fırında olmasına dikkat ediyorum.Actirfy ile yapılan patates kızartması benim hoşuma gitti,hem cidden 1 kaşık yağ ile yapılıyor,hem etraf yağ kokup batmıyor hem de pişme sonrası tüm parçalar sökülüp bulaşık makinesine girebiliyor.




Ama dünkü menüde benim favorim sanırım kuzu etli çoban kavurma oldu.Yanında verilen lavaş ekmeklerle enfes bir lezzetti.Tamamen yağsız bile yapılabilen sağlıklı ve besleyici bir yemek oldu.


Eğer ürün hakkında bilgi almak ve Actifry ile yapılabilecek yemek tariflerine ulaşmak isterseniz http://www.besleyicivelezzetli.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

17 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım iyi günlerde kullan fiyatı ne
kadar merak ettim kocaman sevgiler.

Adsız dedi ki...

Arkadaşım ben mu ürüne bayılmıştım gördüğümde...
Ama yurt dışından getirmek düşüncesinde dolayı ertelemiştim...
Tavsiyene kesinlkle güveniyorum, kendi gözlerinle görmen içimi rahatlatı..
Arkadaşlar bu ürün süper...
Bu arada ziyaretiniz için çok teşekkür ederim :)

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Deryacım çok tesekkurler,sanırım 450-500 ytl civarı

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Cumartesi bana da anlat bu zamazingoyu kızartma seviyorum ama zararından tırsıyorum, 1 kaşıkla oluyorsa bu işler hemen alayım bende.

Betül KAVAL dedi ki...

canım çok sevindirici bir haber. bende gidip gelip baktım ama fiyatı beni düündürmüştü ya memnun kalmazsam diye. ama görüyorum ki bayağı kullanışlu.

bakalım belki anneler gününde eşim bana sürpriz yapar.

sevgiler

pelince dedi ki...

Yasemincim toplantıları ne güzel takip ediyorsun..Keyifli vakit geçirmişsin...
Bende uzun zaman önce Carrefourda sormuştum 499 TL. ..Oldukça pahallı gelmişti bana..
Bende tefalin filtreli modeli var,bende ondan çok memnunum..

Adsız dedi ki...

guzel gunlerde saglikla kullanin

DACBEDAHYA:))

www.yenitadlar.blogcu.com

egeli dedi ki...

GERÇEKTEN ÇOK DEĞERLİ BİR HEDİYE YAPMIŞLAR HELAL OLSUN TEFALE,GEÇENLERDE TEFALE GİTTİM BAKTIMMM BAKTIMMMMM....FİYATI YÜKSEK AMA BENCE DEĞER,BENDE SENİN GİBİ SENDE YA BİR YA İKİ KEZ KIZARTMA YAPARIM, ACTİFRY İLE DAHA SAĞLIKLI VE KOLAY OLMALI.
GÜLE GÜLE KULLAN YASEMİNCİM.

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Canım güle güle kullan :) Ben de senin gibiyimdir, yeni bir şey alınca mutlaka yer açarım evde.. Etkinlik çok güzel geçmiş, belli, herkes çoban kavurmayı övmüş, afiyetler olsun.. Bir başka etkinliğe ben de katılmak istiyorum, seninle tanışamadık bir türlü :)

Unknown dedi ki...

Valla kıskanmadım desem yalan olur.
Actifry ile yapacağın yemekleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Güle güle kullan

Derya dedi ki...

Güle güle kullan, ben kızartmayı çok severim o nedenlede fritöz almayı düşünüyorum bu üründe bana cazip geldi ama fiyatı biraz pahalı gibi sana hediye gelmiş çok şanslısın bu tanıtımlara çağırılacak kişiler nasıl nereden seçiliyor? herkeze verilmiyordur herhalde değilmi? merak ettim valla..

Adsız dedi ki...

tefalinizi sağlıkla kullanın,
fiyatı çok pahalı olduğu için almayı düşünmüyorum.
bu tür ürünlerin öncülüğünü tefal yapıyor ama diğer markalarda benzerlerini üretip daha ucuza satıyor,benzerleri çıkıp ,daha büyük ve tefalden çok daha ucuz güvendiğim başka markaların ürünleri çıkarsa almayı düşünebilirim,olmasa da olur,çok gerekli ve hayati bir şey değil...

Adsız dedi ki...

Bedava mal baldan tatlı olmuş.Tefal reklamını çok güçlü şekilde gerçekleştirmiş.Hangi bloga girsem konu aynı.

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Güle güle bol bol kızartmalar yapmanı dilerim canım. Bende incelemiştim bu ürünü. Bana da diğer arkadaşların da yazdığı gibi pahalı gelmişti.

Yasemincim blogumda sana ait bir de mim var :)
Sevgiler

durutarifler dedi ki...

Çok pahalı ve çok büyük geliyor bana. Fiyatı inince düşünülebilir.
Bu arada blogların gücü adınaaaa!!!!
Sevgiler

birsence dedi ki...

yaseminciğim keşke bende gelebilseydim...sağolsun zümrüt hanım benide davet etmişti ama önceden verilmiş sözüm vardı gelemedim...demek bu kadar beğendin...mutfağımda yer olunca hemen alacağım o zaman...öpüyorum canım...sağolasın

elifinmutfagi dedi ki...

fikir süper,1 kaşık yağla kızartma..ama fiyat çok pahalı..tefal saolsun her ürününde en tepede ttuyor fiyatları..abd yaşayan arkadaşlarım çok çok ucuz oldugunu söylüyor,neden türkiyede öyle değil bilmiyorum..ben de baküdeyim,bi bakıyım bakalım burda ne civarda..ucuzsa bütün blogculara kargoyla gönderirim nolcak:))