20 Şubat 2009 Cuma

Hediye Kitabım Yerdeniz Büyücüsü



Sevgili Serap öncülüğünde bir kitap etkinliği yapıldı geçtiğimiz haftalarda.Birbirini tanımayan 30 kadar kişi birbirine kitap gönderdi.Benim için çok keyifliydi.Hem ne geleceğini merakla bekledim hem de ben acaba ne göndersem diye düşündüm.Önce uzunca bir zamanımı kitapçıda geçirdim,o mu olsun bu mu olsun diye.Karar veremeyip çıkınca evde kendi kütüphaneme yöneldim.Ve beğenerek okuduğum bir kitabı Berrin'e taa Ankara'ya gönderdim.Eline de geçmiş,umarım beğenerek okur.

Bana da Çikolata Çikolata Meral gönderecekti.Hemen ertesi gün de benim kitabım geldi kargoyla,öyle büyük bir heyecanla açtım ki paketi anlatamam.Ursula K.Le Guin'in Yerdeniz Büyücüsü kitabı gelmişti.Henüz okumaya başlamadım,elimde hala bitirmeyi beceremediğim Ye Dua Et Sev var.Bir de ara ara Çocuk ve Disiplin diye yeni satın aldığım bir kitaba göz atıyorum zira küçük adam bu aralar nasıl davranacağımız konusunda şaşırtıyor bizi.Elimdeki kitaplarım biter bitmez hediye kitabımı okumaya başlayacağım.Tekrar teşekkürler ediyorum Meral arkadaşıma.

14 yorum:

Mehtap dedi ki...

Ne güzel iyi okumalar.Bizde tesadüf eseri aynı şehirde olmamızdan dolayı buluşup,tanışıp elden hediyelerimizi verdik ve aldık.Çok keyifliydi.İyi ki böyle bir etkinliğe sevgili Serap bizi de davet etmiş.sevgiler.

zarpandit dedi ki...

canım ablam :) sana gelişimi erteleme sebeplerim var şirin bir süprizle gelmek gibi mesela :))

ondan bu kadar kaydı yoksa sen ilk sıradasın emin ol:)

neslihan erzincan özgür dedi ki...

iyi okumalar canım.sevgilerimle...

zero dedi ki...

Yasemincim öyle güzel bir kitap hediye edilmiş ki sana, şimdi görünce heyecanlandım nedense:) Ursula LeGuin benim en çok sevdiğim yazarlardan biridir. Gerçi fantastik edebiyat pek herkesin ilgisini çekmeyebileceği için herkes aynı şeyi düşünmeyebilir ama benim gibi 'ursula ne yazsa okurum" cinsinde biri için mükemmel bir kitap. ama benden hatırlatması, eğer olurda bu türü ve yazarı seversen Yerdeniz Büyücüsü'nün devamı dört kitap daha var: Atuan Mezarları, En Uzak Sahil, Tehanu ve Öteki Rüzgar. sevip sevmeyeceğini bilmemekle birlikte yine de Ursula LeGuin'le tanışmış olmana çok sevindim:)

Adsız dedi ki...

Yasemincim ne güzel kitabına kavuşmuşsun. Keyifli okumalar diliyorum. Bende daha önce hiç Ursula okumadım. Okuma listemin en başlarında yer alıyor. Merak ediyorum çok. Yorumlarını bekliyorum.

pelince dedi ki...

Ben çok tembelim bu konuda :( haberdar oluyorum sayenizde...

İyi hafta sonları..

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Yasemin'cim güle güle oku kitabını :) Benzer bir etkinliğe ben de katılmıştım evvelden, gerçekten hediye alıp vermek çok heycanlı oluyor.. Kitap hakkındaki yorumlarını bekliyorum, Ursula okumadım hiç..

gülçin dedi ki...

harika bir seçim olmuş bu kitap! serisinin devamını da okumak, yalamak yutmak, hatta sarılıp yatmak isteyeceksin. bana öyle olmuştu :) keyifli okumalar dilerim.

sevgiler.

Betül KAVAL dedi ki...

canım çok güzel bir etkinlikmiş. haberim olmadı benim. Keyifli okumalar diliyorum.

sevgiler

Kitap Vakti dedi ki...

Cok guzel bir etkinlikmis bu, bayildim :) Ursula K benim de okumak istedigim yazarlardan, insallah en kisa zamanda firsat olur da okurum, fantastik edebiyati cok severim cunku... Iyi okumalar

Sevde dedi ki...

Ne güzel bir etkinlik böyle tebrik ederim siiz :)
Bende katılamayı isterdim doğrusu..
Sevgiler

Moonish (moonsun) dedi ki...

Bu etkinlik benimde cok hosuma gitti :)) sira bana gelirse bir gun seve seve katilacagim :)) Keyifli okumalar :))

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Kahvesiz olmaz tabii, iyi okumalar arkadaşım, birde mart ayı içinde görüşelim artıkkkkk.

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir hediye yollamış arkadaşın. Umarım bu kitapla kalmayıp Ursulanın Mülksüzler gibi kült kitaplarını da okumaya başlarsın.