28 Kasım 2008 Cuma

Yeni Hobim Takı Tasarım


Yaklaşık 1 aydır  takı tasarım kursuna gidiyorum. Haftada 1 gün. Bir gün muhtarlıktaki bir işimi hallederken tesadüfen yanındaki binada da belediyenin ücretsiz kursları olduğunu öğrendim. Hemen yıllardır aklımda olan takı kursu var mı diye sormak için girdim ve giriş o giriş. İnanın vakti olanlar için o kadar güzel ve faydalı kurslar var ki evde boş oturanlara burdan duyurulur. Keşke daha çok vaktim olsa da başka şeylerle de ilgilenebilsem.


Şimdilik çok basit modelleri çalışıyoruz ama gerçekten çok keyifli bir uğraş boncuk.



bu küpeler küçük adamın oyun grubundaki 3 öğretmeni için yapıldı
bu incili kolye yaptığım ilk kolye, elbette kendime

bu pembe incileri kayınvalidem vermişti değerlendireyim diye.Ben de eşimin kızkardeşi  Nağme'ye bu takımı yaptım




İşte ilk şaheserlerim bunlar. Bayan Baykuşum tekrar teşekkürler ederim o yağmurlu günde bu acemi boncukçuyla Eminönü'de dolandığın ve tüm malzemelerimi seçtiğin için. Bir de sorum var,benden boncukçu olur mu hocam???

14 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Yasemin'cim bir ara ben de merak salmıştım, bir sürü kolye yapmıştım kendime.. Çok keyifli bir uğraş gerçekten de, emeklerine sağlık.. Pembe incilere bayıldım.. İyi haftasonları..

egeli dedi ki...

YASEMİNCİM ,YENİ HOBİN HAYIRLI OLSUN ,ÇOK ZEVKLİDİR TAKI YAPMAK,BİR DÖNEM ÇOKKKK YAPTIM ,HATTA SATTIM . YAPTIKLARINDA ÇOK ŞIK OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK CANIM.

SMİLENA dedi ki...

ellerine sağlık .çok başarılı çalışmalar olmuş.tebrikler...

Betül KAVAL dedi ki...

yasemincim hayırlı olsun. bende çok severim takıyı ama sadece takmasını. belediyenin gerçekten çok güzel kursları oluyor. çalışmayan biri olsaydım kesin hepsine katılırdım. Zamanında milli eğitimin açtığı yemek kursuna katılmışlığım var malesefki anlayışsız insanlar yüzünden bende çiçerozluğumu gösterip ayrıldım.. ve o günden sonra çalışınca kursa gidilmeyeceğini anladım..

zero dedi ki...

Ne şeker şeyler yapmışsın öyle Yasemincim:) insanın keyif aldığı şeylerle uğraşması çok güzel bir şeydir. hele de el emeği çok değerlidir. marifetli arkadaşım:)

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Ellerine sağlık canım
bence gayet başarılı
Kursa gitmeete çok iyi geliyor hem birsürü güzel şeyler öğreniyor insan,hemde yeni insanlar tanıyor.

Tavsiyen içinde ayrıca teşekkürler

Alttaki masa düzenide çok hoş:)
mutlu haftasonları
sevgiyle kal

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Senden herşey olur, anne oldu, dost oldu, gurme oldu, takıcı da olurrrrrr tabüü, etsy sayfasından iş kaparsam beraber çalışacağız zaten haberin olsunnnn.

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Ayrıca sen söyleyince hatırladım o gün yağmur yağıyordu di mi? Valla o kadar konuşmaya dalmıştım ki... Kar yağsa bile gelirim ben senle. Bayramdan sonra bir cumartesi Kadıköy diyorum, kahve ve sinema olabilir.

pelince dedi ki...

Hepsi çok şık olmuş,emeğine sağlık..
Çok güzel bir uğraş..

Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Yasmi darisi basima diyorum :-) pembe kolye cok sirin olmus...

Adsız dedi ki...

hepsi birbirimden şık olmuşlar ellerinize sağlık:))

Cafe Gusto dedi ki...

Yaseminciğim ne güzel şeyler yapmışsın bende çok severim takıları.Ama altın olmayacak yada modern bir tasarım olacak diyeyim.Çünkü çok fazla altın kullanmam.Boncuklu takıları tercih ederim.Kız kardeşimde takı yapıyor sağolsun o sayede bende faydalanıyorum.Ellerine sağlık..sevgiler...

Haydins dedi ki...

Cok sik olmus hepsi canim ellerine saglik..Beni de goturun bir dahakine oralara..

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

yapmayı çok isterim..kısmet bakalım..